Laat jullie bruiloft stralen met de magie van onze exclusieve kaarsen. Op de mooiste dag van jullie leven creëren wij een betoverende sfeer, omringd door liefde en geluk, die de harten doet smelten.

Van elegante tafelstukken tot betoverende kaarsenpaden, wij verlichten niet alleen de ruimte, maar ook de liefde die in de lucht hangt. Met ons gepersonaliseerde stylingsplan op basis van jullie wensen maken we jullie dag extra bijzonder. Maak blijvende herinneringen en laat de warmte van de kaarsen stralen op de foto's.

Of je nu droomt van een romantische, intieme setting of een uitbundige viering plant, onze kaarsen vormen de perfecte aanvulling op jouw unieke event. Kies uit verschillende maten glaswerk en waxkleuren, of ga voor exclusieve styling met toegevoegde elementen zoals schelpen in water voor een beachthema. Voor elk budget zijn er mogelijkheden.

Veiligheid staat bij ons voorop. Onze kaars brandt zonder schadelijke stoffen vrij te geven, en mocht er onverhoopt een kaars omvallen, dooft deze zichzelf automatisch. Zo kun je zorgeloos genieten van de magie van kaarslicht.

Verzegel de liefde met licht en laat de vlammen van onze kaarsen een symbool zijn van de eeuwige liefde die jullie delen. Maak van jullie trouwdag een onvergetelijk moment met onze betoverende kaarsen.

De magie van kaarslicht op jullie huwelijksdag start vanaf €250,-.

feature-item-1
Contact verzoek
Krijg binnen 24 uur reactie na het invullen van het contactformulier
feature-item-2
Kennismaking
Nadat we contact hebben gelegd met je plannen we een afspraak in waarop we een kennismakingsgesprek gaan hebben via zoom
feature-item-3
Styling
Na het kennismakingsgesprek volgt het stylingsgesprek op locatie waarbij we alle wensen concreet gaan maken
feature-item-4
Controle
Vervolgens gaan wij voor je aan de slag met het stylingsplan en volgt er een controlegesprek over het uitgewerkte stylingsplan
feature-item-5
The Day
De dag van het event is aangebroken. Geen zorgen, ons team zorgt ervoor dat alles volgens het plan wordt geplaatst en houdt zich aan de gemaakte afspraken

THEY HAVE ALREADY SAID YES!