Verrijk jouw feestelijke momenten met de warme gloed van onze kaarsen! Of het nu gaat om een sprankelend 21-diner, een betoverende gender reveal, of een sfeervol henna feest, onze kaarsen voegen een vleugje romantiek en verbondenheid toe aan elke gelegenheid.

Of je nu droomt van een romantische, intieme setting of een uitbundige viering plant, onze kaarsen vormen de perfecte aanvulling op jouw unieke event. Onze focus ligt op het transformeren van ruimtes, waarbij we werken met glazen vazen variërend van 15 tot 80 cm hoog. Gevuld met 100% natuurlijke was, beschikbaar in alle denkbare kleuren.

Laat kaarsen dienen als het symbool van jouw verbintenis op deze speciale dag. Creëer een betoverende sfeer en omhul je feest met de warmte van kaarslicht, waardoor de viering nog specialer wordt. Van tafeldecoraties tot adembenemende accenten, onze kaarsen zijn veelzijdig en passen perfect bij elk moment.

Ontdek onze exclusieve stylingopties, waarbij we ware kunst creëren die perfect aansluit op jouw thema. Denk aan kunstzinnige composities die niet alleen de tafels verfraaien, maar ook trappen, entrees en podia tot leven brengen. Maak blijvende herinneringen en laat de warmte van de kaarsen stralen op de foto's.

Veiligheid staat bij ons voorop. Onze was brandt zonder schadelijke stoffen vrij te geven, en mocht er onverhoopt een kaars omvallen, dooft deze zichzelf automatisch. Zo kun je zorgeloos genieten van de magie van kaarslicht.

Laat de magie van kaarsen jouw feest verlichten en de emoties van het moment vastleggen. Ontdek de betekenis van warmte en verbindende schoonheid met onze exclusieve collectie. Maak van jouw feesten onvergetelijke herinneringen met de stralende aanwezigheid van kaarsen.

De toevoeging van kaarslicht aan jouw evenement begint vanaf €250,-, afhankelijk van je wensen.

feature-item-1
Contact verzoek
Krijg binnen 24 uur reactie na het invullen van het contactformulier
feature-item-2
Kennismaking
Nadat we contact hebben gelegd met je, plannen we een afspraak in waarop we een kennismakingsgesprek gaan hebben via zoom
feature-item-3
Styling
Na het kennismakingsgesprek volgt het stylingsgesprek op locatie waarbij we alle wensen concreet gaan maken
feature-item-4
Controle
Vervolgens gaan wij voor je aan de slag met het stylingsplan en volgt er een controlegesprek over het uitgewerkte stylingsplan
feature-item-5
The Day
De dag van het event is aangebroken. Geen zorgen, ons team zorgt ervoor dat alles volgens het plan wordt geplaatst en houdt zich aan de gemaakte afspraken