STYLING OP MAAT

Ons team creëert adembenemende kaarservaringen voor elk type evenement. Onze stylisten zijn meesters in het vormgeven van ruimtes met subtiele elegantie, waarbij elke kaars een rol speelt in het creëren van een onvergetelijke sfeer.

Of je nu droomt van een romantische, intieme setting of een uitbundige viering, onze kaarsen vormen de perfecte aanvulling op jouw unieke event. Onze focus ligt op het transformeren van ruimtes, waarbij we werken met glazen vazen variërend van 15 tot 80 cm hoog. Gevuld met 100% natuurlijke was.

LET YOUR EVENT GLOW #AMOURAGLOW

Ontdek onze exclusieve stylingopties, waarbij we ware kunst creëren die perfect aansluit op jouw thema. Denk niet alleen aan tafelopstellingen, maar ook trappen, entrees, podia of een unieke foto corner. Maak blijvende herinneringen en laat de warmte van de kaarsen stralen op alle foto's.

Veiligheid staat bij ons voorop. Onze was brandt zonder schadelijke stoffen vrij te geven, en mocht er onverhoopt een kaars omvallen, dooft deze zichzelf automatisch. Zo kun je zorgeloos genieten van de magie van kaarslicht.