Laat jouw bedrijf stralen met de betoverende touch van
Amoura's kaarsen! Of het nu gaat om een entree, receptie, wc, tafels of de algehele ambiance, wij bieden de perfecte oplossing voor bedrijven.

Wij begrijpen dat kaarsen de sfeer compleet maken, maar ook een uitdaging vormen. Met Amoura's kaarsen is dat verleden tijd. Gemaakt van 100% natuurlijke was, geven ze geen schadelijke stoffen af. Daarnaast zijn ze brandveilig doordat de kaars zichzelf dooft dankzij de geparelde was bij omvallen. Geen zorgen meer over kaarsvet of brandgevaar; de parels kunnen eenvoudig worden opgeveegd.

Onze kaarsen zijn hervulbaar, zodat je ze keer op keer kunt gebruiken. Geniet van de luxe en elegante uitstraling zonder de kosten en moeite van wegwerpkaarsen. Speel met kleuren of kies voor exclusieve styling met schelpen en rozen in de glazen.

Voor extra gemak bieden we het "Zorgeloos Genieten" abonnement aan. Wij komen dan regelmatig in overleg langs om alle glazen te reinigen, parels aan te vullen en eventuele stylingwijzigingen door te voeren. Zo eenvoudig kan het zijn, geen omkijken naar en geen zorgen!

Maak van jouw bedrijfsruimte een oase van sfeer en elegantie met Amoura’s kaarsen.

LET'S MEET!